top of page
Vikings

Vikings

S06 B08 Valhalla Can Wait

DMAX

S06

B08

00:55

Bjron zor bir seçim ile karşı karşıyadır. Ubbe ve Torvi, Kattegat'tan ayrıldıktan sonra eski dostları ve yeni toprakları araştırmaya başlarlar. Oleg'in İskandinavya'yı işgal etmeye yönelik hazırlıkları planlandığı gibi giderken, Kral Harald baskın yapmayı düşünmektedir.

Dizinin 20 bölümden oluşan altıncı ve son sezonun 8.bölümü ABD yayınıyla aynı gün gündüz DMAX internet sitesinde, gece yarısından sonra TV'de yayınlanıyor. Sezon arasına 2 bölüm kaldı.

Savaş tanrısı Odin'in soyundan gelen Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin hikayesini anlatan Vikings, popüler tarihi dizi yazarı Michael Hirst imzasını taşıyor. Viking kültürü ve 13. yüzyıl kuzey efsanelerinin etrafında Ragnar'ın çiftçilikten krallığa yükselişini ve acımasız dünyasını anlatan dizide, Ragnar rolündeki Travis Fimmel'in ayrılmasından sonra 5.sezonda oğullarının maceraları devam ediyor. 20 bölümden oluşan 5.sezon, 10'ar bölümlük 2 kısım halinde gösterilecek. Ragnar'ın eşi rolünde Katheryn Winnick, oğulları rolünde Alexander Ludwig (Bjorn) ve Alex Høgh Andersen (Ivar) yeralıyor. 20 bölümlük 6.sezon çoktan onaylandı ve çekimleri başladı. Diziyi DMAX'ta Türkçe DMAX'ın web sistesinde hem Türkçe hem de altyazılı izleyebilirsiniz.

bottom of page