The Undoing Elenanın Katili Kim
top of page

Elenanın Katili Kim

The Undoing

2020 12 06

İlk Yayın Tarihi

S01

Bu yılın en popüler ve mutlaka izlenmesi gereken dizilerinden "The Undoing"de, Elena'nın öldürülmesiyle başlayan gerilim altı bölüm boyunca sürdü ve müthiş finalde katil ortaya çıktı. Katil kim? Elena ile yasak aşk yaşayan ve Hugh Grant'ın canlandırdığı Jonathan mı? Jonathan'ın eşi Nicole Kidman'ın canlandığı Grace mi? Elena'nın kocası Fernando mu? Bunlar ilk şüpheliler. Dahası da var: Oğulları Noah olabilir mi? Belki de Grace'in babası Franklin'i canlandıran ünlü oyuncu Donald Sutherland... Spoiler vermemek için katili söylemiyoruz ve dizinin devamı olmadığını, altı bölümlük mini dizi olarak çekildiğini belirtelim.

6 bölümden oluşan mini dizinin bölümleri Amerika'dan 24 saat sonra Digitürk'te yayınlandı. Kaçıranlar Bein Connect'de izleyebilir.

Jean Hanff Korelitz'in romanından televizyona uyarlanan ve ilk kitabını yayınlamanın eşiğinde başarılı bir terapistin hayatının alt üst olmasını anlatan "The Undoing"de, Grace Fraser rolünde Nicole Kidman yer alıyor. Senaryo yazarı David E. Kelley ve yönetmen Susanne Bier. Diğer oyuncular, Hugh Grant, Donald Sutherland, Noah Jupe ve Édgar Ramírez.

bottom of page