The Turncoat Mini Dizi İlk Bölüm
top of page

Mini Dizi İlk Bölüm

The Turncoat

2020 09 17

İlk Yayın Tarihi

23:30

2023 03 04

Tekrar

B01

S01

22:45

İkinci Dünya Savaşı'nın son yazında, 1944 yılında, Alman askeri Walter Proska, evinden Doğu Cephesine doğru ilerlmektedir. Bir tren kazasından sonra, Rokitno'da küçük bir birime atanır.

Almanya yapımı İki bölümlük savaş drama konulu mini dizi "The Turncoat - Der Überläufer" ilk bölümüyle TV+ dizi kanalı Epic Drama'da. 2020 yapımı 3 saatlik sinema filmi, iki bölümlük mini dizi halinde yayınlanıyor.

1944 yazında, Alman askeri Walter Proska, sevgisi partizan Wanda'nın treni havaya uçurulduğunda Doğu Cephesi'ne dönmek üzeredir. Komutanı Willi Stehauf, her zamankinden daha anlamsız ve insanlık dışı emirler verirken, kuşatılan grubuyla birliktedir. Proska'nın partizan olarak savaşan genç bir Polonyalı kadınla karşılaşması ve yoldaşı Kürschner ile olan dostluğu, Almanya'ya bağlılık yeminininden şüphe duymasına neden olur. Kızıl Ordu yaklaşırken, Proska esir düşer ve kendisini kurtarmanın tek yolu düşmana sığınmaktır. Bernd Lange ve Florian Gallenberger tarafından senaryosu yazılan ve Florian Gallenberger tarafından yönetilen "The Turncoat - Der Überläufer"de baş rollerde Jannis Niewöhner, Malgorzata Mikolajczak ve Sebastian Urzendowsky yer alıyor.

bottom of page