top of page
The Kindergarden Teacher

The Kindergarden Teacher

Anaokulu Öğretmeni Blu TVde

BLU TV

2021 03 04

Lisa, New York’ta çalışan bir anne ve anaokulu öğretmenidir. İşinden ve aile yaşamından bulduğu boş vakitlerinde şiir yazan Lisa, hayatının hiçbir alanında tamamen mutlu ya da başarılı değildir. Bir gün 5 yaşındaki bir öğrencisinin şiir yazmakta çok yetenekli olduğunu fark eder. Bu yeteneğini dikkate almaları konusunda ailesini ikna edemese de, Lisa çocuğa yardım etmek için elinden geleni yapar. Yaratıcılığının tıkandığı bir gün, katıldığı şiir dersinde öğrencisinin sözlerini kendisininmiş gibi okur. Daha önce ne derste, ne özel hayatında görmediği derecede ilgi ve övgülerle karşılaşır. Ancak nerede durması gerektiğini bilemeyince bu takıntısı, Lisa’ya çok pahalıya mal olacaktır.

2018 Amerika İsrail İngiltere ortak yapımı drama filmi "The Kindergarden Teacher - Anaokulu Öğretmeni" Blu TV'de. Başta Sundance ve Toronto olmak üzere bir çok festivale katılan film, Ekim 2018'de Türkiye sinemalarında gösterildi.

Sara Colangelo tarafından senaryosu yazılan ve yönetilen "The Kindergarden Teacher - Anaokulu Öğretmeni" filminde baş rollerde Maggie Gyllenhaal, Gael García Bernal, Ato Blankson-Wood yer alıyor.

bottom of page