top of page

Netflixte

The Final Attack on Wembley

2024 05 08

İlk Yayın Tarihi

2024 05 08

YENİ

NETFLIX

NETFLIX

11 Temmuz 2021. Wembley Stadyumu, Gareth Southgate yönetimindeki İngiltere Millî Takımı'nın tarihî zaferine tanık olmak üzeredir. İngiltere'yi 1996'dan bu yana ilk kez büyük bir finale taşıdığı serüveni boyunca ülkede heyecan uyandıran takım, Avrupa Şampiyonu olmaya çok yaklaşmıştır. Ancak ülkenin dört bir yanından gelen İngiltere taraftarlarının Wembley'i doldurmaya başlamasıyla birlikte coşkulu hava kısa süre içinde yerini kaosa bırakır. Biletsiz taraftarlar, sarhoş ve uyuşturucu madde etkisi altındaki izleyicilerin yarattığı kargaşayı fırsat bilerek stadyuma hücum eder. Coşkuyla başlayıp tüm ülkeyi şoke ederek biten bir günün, o günü yaşayanların tanıklıkları ve bizzat çektikleri görüntüler aracılığıyla ekrana taşınan dramatik öyküsü.

2024 İngiltere yapımı belgesel film "The Final: Attack on Wembley - Final: Wembley'e Saldırı" 08 Mayıs 2024'de tüm dünya ile aynı gün Netflix'te.

"The Final: Attack on Wembley - Final: Wembley'e Saldırı" belgesel filminde, İngiltere sonunda Avrupa Şampiyonası finalinde. Aylar süren tecritin ardından taraftarlar, Wembley Stadyumu'na zorla girmek anlamına gelse bile futbolun evlerine döndüğünü görmek için ne gerekiyorsa yapacak.

bottom of page