top of page
Shadow Detective

Shadow Detective

Sezon Finali Son 2 Bölüm Disney PLUSda

DISNEY+

2022 11 18

S01

B07

Emekliliği yaklaşan dedektif Taek-rok, tehditkar bir telefonda haksız yere cinayetle suçlandığında, umutsuzca geçmişi hatırlamaya çalışır.

Güney Kore yapımı drama gerilim dizisinin 8 bölümden oluşan ilk sezonun son 2 bölümü tüm dünya ile aynı dönemde Disney+'da.

Kim Taek-Rok, Geumo Polis Karakolunda emekliliğini bekleyen kıdemli bir dedektiftir. Kook Jin-Han, Kim Taek-Rok'un çalıştığı soruşturma ekibinin şefi olarak Geumo Polis Karakoluna transfer edilir. Bir gün Kim Taek-Rok bir telefon alır. Arayan, Kim Taek-Rok'a eski bir arkadaş olduğunu söyler. Gizemli telefon görüşmeleri böyle başlar. Bir aramada, Kim Taek-Rok'un eski arkadaşı ona Kim Taek-Rok'un meslektaşı Woo Hyun-Seok'u öldürdüğünü söyler. Kim Taek-Rok yakında Woo Hyun-Seok cinayetinde şüpheli olur. Arayan kişi, Kim Taek-Rok'un yanlış yaptığı şeyleri bulmak için geçmişine bakmalarını önerir. Başlangıçta, Kook Jin-Han, Woo Hyun-Seok'un ölümünde katil olarak Kim Taek-Rok'tan şüphelenir, ancak Kim Taek-Rok'a ve onun masumiyetine güvenmeye başlar. Dedektifler Lee Sung-A ve Son Kyung-Chan'ın yardımıyla Kim Taek-Rok'un eski arkadaşını aramaya başlarlar. Han Dong-hwa tarafından televizyona uyarlanan "Shadow Detective" dizisinde baş rollerde Jin Goo, Lee Sung-min, Hak-joo Lee yer alıyor.

bottom of page