top of page
See You in My 19th Life

See You in My 19th Life

S01 B07 ve B08 Netflixte

NETFLIX

2023 07 08

S01

B07

Ban Ji Eum'un 18. hayatına dair anılar, 19. hayatındaki romantizmini sabote edecek mi? Yoksa aşkları farklı hayatlar boyunca sürecek mi?

Güney Kore yapımı fantastik drama dizisinin 12 bölümden oluşan ilk sezonu tüm dünya ile aynı gün Netflix'te. Her hafta 2 bölüm yayınlanıyor.

Olağanüstü bir yeteneği olan ve geçmiş yaşamlarının tümünün anılarını hatırlayabilen Ban Ji Eum, yaklaşık bin yıldır reenkarnasyonunu tekrarlamaktadır. Önceki hayatı trajik bir kazayla yarıda kesildikten sonra, geçmiş hayatındaki insanlarla yeniden bağlantı kurmak için yola çıkar ve 18. hayatında tanıştığı Moon Seo Ha'yı bulmaya karar verir. Ablasının ölümüyle hayatı alt üst olan Yoon Joo Won'un küçük kız kardeşi ve peyzaj mimarı Yoon Cho Won, tesadüfen tanışınca Ban Ji Eum'un kimliğini merak eder. Moon Seo Ha'nın sekreteri ve çocukluğundan beri en iyi arkadaşı olan Ha Do Yoon, tamamen farklı geçmişlerden gelmelerine rağmen, ona karşı bir tür yakınlık hissetmektedir. Yeji Min tarafından televizyona uyarlanan "See You in My 19th Life" dizisinde baş rollerde Go-Ha, Hye-Sun Shin, Ahn Bo-Hyun yer alıyor.

bottom of page