top of page
Pieces Of A Woman

Pieces Of A Woman

Bir Kadının Parçaları Netflixte

NETFLIX

2021 01 07

Martha ve Sean anne-babalığa adım atmak üzere olan Boston'lu bir çifttir. Ancak evde yapmayı planladıkları doğum akla hayale sığmayan bir trajediyle sonuçlanınca hayatları geri dönülemez bir şekilde değişir. Bir yandan Sean'la ve baskıcı annesiyle yaşadığı sorunlarla bir yandan da kederiyle başa çıkmak zorunda olan Martha için bir yıl sürecek zorlu bir süreç başlar. Üstelik kamuoyunun hedefi hâline gelen ebeyle de mahkemede yüzleşmesi gerekmektedir.

2020 Kanada Macaristan Amerika ortak yapımı drama filmi "Pieces Of A Woman - Bir Kadının Parçaları" 07 Ocak 2021'de tüm dünya ile aynı gün Netflix'te. Başta Venedik ve Toronto olmak üzere bir çok festivale katılan film pandemi nedeniyle sinemalarda kısıtlı gösterilebildi, Türkiye'de vizyona girmedi.

Kata Wéber tarafından senaryosu yazılan, Kornél Mundruczó tarafından yönetilen ve yapımcılığını Martin Scorsese'nin üstlendiği "Pieces Of A Woman - Bir Kadının Parçaları" filminde, yaşadığı kayba rağmen hayatını sürdürmeyi öğrenen bir kadının oldukça kişisel, sarsıcı ve olağanüstü hikâyesi anlatılıyor. Baş rollerde Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn yer alıyor.

bottom of page