Miss Scarlet And The Duke İlk Sezon S01 B01 Inheritance
top of page

İlk Sezon S01 B01 Inheritance

Miss Scarlet And The Duke

2020 09 15

İlk Yayın Tarihi

22:00

2020 09 15

YENİ DİZİ

B01

S01

22:00

Eliza Scarlett, aniden babasını kaybettiğinde, kesin bir seçimle karşı karşıya kalır: Artık parasız olduğu gerçeğini kabul etmeli ya da babasının dedektiflik işini üstlenip yönetmelidir. Ama bu erkek egemen dünyada tüm zorluklara rağmen başarılı olabilir mi?

19. Yüzyıl Londra'sının İlk Kadın Dedektifiyle Tanışın. Dizinin 6 bölümden oluşan ilk sezonun ilk bölümü TV+ dizi kanalı Epic Drama'da yayınlanıyor. Suç drama dizisinin ilk sezonu İngiltere'de Nisan-Mayıs 2020 döneminde yayınlandı.

Eğitimli, korkusuz, genç bir kadın olan Eliza Scarlet, evliliğin finansal güvenlik için tek seçenek olduğu bir zamanda babasını kaybeder ve elinde sadece babasının geride bıraktığı bir dedektiflik bürosu kalır. Viktorya dönemi Londra'sında büronun faaliyet gösterebilmesi için bir erkek ortak bulur: Dük, küçük bir çocukken babası tarafından yönlendirilen bir İskoç Dedektif Müfettişi. 1880'lerin Londra'sının en karanlık derinliklerinde geçen "Miss Scarlet And The Duke" dizisinde, Eliza Scarlet rolünü Kate Phillips ve Dük rolünü Stuart Martin canlandırıyor.

bottom of page