top of page

Türk Filmi Netflixte

Anka

2022 07 03

İlk Yayın Tarihi

2022 07 03

PRÖMİYER

NETFLIX

NETFLIX

Çocuk yaşta ailesini kaybeden Murat, bu acı olayla birlikte yaşama sevincini ve gelecek umutlarını da yitirmiştir. Yakın arkadaşı Tarık, sevdiği kadın Zümrüt ve onu bu yaşa getiren Ejder babanın tüm çabalarına rağmen Murat yaşama tutunma konusunda gönülsüzdür. Azılı düşmanı Salih’in kışkırtmasıyla başlayan kavga sonucunda işini de kaybeden Murat için yokuş aşağı günler başlamıştır. Murat’ı sarsarak kendine getiren ise Ejder baba olur. Travması ile yüzleşmesi gerektiğini düşünen Ejder baba, Murat’ın ailesini kaybettiği arabayı onun karşısına çıkarır ve bir tercih yapmasını ister; ya silkinip yaşama geri dönecektir ya da geçmişin acısı içinde kaybolacaktır. Anka ile birlikte Murat da küllerinden doğmak üzeredir. Ancak bu yolculukta imkânsızlıklar, her türlü dalavereyle karşısına çıkan Salih ve büyük yarışlar düzenleyen gizemli iş adamı Bulut gibi keskin virajlar onu beklemektedir.

Kaderimizi değiştirmeye gideceğiz. Geçmişten bugüne uzanan büyük bir acı, ertelenmiş bir aşk, pistleri yakan bir tutku. 2022 Türk yapımı aksiyon drama filmi "Anka" 'de tüm dünya ile aynı dönemde Netflix'te. Film, Ocak 2022'de Türkiye sinemalarında gösterildi.

Ozan Akbaba, Cankat Vatanandıran tarafından senaryosu yazılan ve Süleyman Mert Özdemir tarafından yönetilen "Anka" filminde baş rollerde Ozan Akbaba, Engin Hepileri, Deniz Işın yer alıyor.

bottom of page